W ramach drugiej edycji projektu HiPP BIO, uczestnicy mają okazję przetestować zróżnicowane, ekologiczne posiłki oraz przekąski dla dzieci. Projekt jest przeznaczony dla 800 osób, a jego trwanie przewidziane jest na okres od 28 kwietnia 2023 roku do 26 czerwca 2023 roku.
Podczas trwania projektu uczestnicy otrzymają jeden z trzech zestawów produktów, dostosowany do wieku ich dzieci:
- Zestaw od 4 do 7 miesiąca życia: Pierwsza marchewka BIO (80g), Pierwsza dynia BIO (80g), Pierwsze jabłko BIO (80g), Pierwsza gruszka BIO (80g) + box z dwiema łyżeczkami.
- Zestaw od 7 do 11 miesiąca życia: Barszczyk czerwony z delikatną wołowiną BIO (190 g), Spaghetti z pomidorami i mozzarellą BIO (220 g), Jabłka z bananami, kremowym kokosem i owsem BIO (160 g), Jabłka-Mirabelki-Brzoskwinie BIO (100 g), Gruszki-Banany-Kiwi BIO (100 g).
- Zestaw dla dziecka 12 miesięcy+: SMOOTHIE Jabłka-Banany-Truskawki-Porzeczki BIO (120 ml), Jabłka-Banany-Mango-Kokos BIO (100 g), Zupka pomidorowa z ryżem i indykiem BIO (250 g), Kaszotto z warzywami i indykiem BIO (250 g).
Zadania uczestników polegają na:
- Wypróbowaniu produktów z otrzymanego zestawu.
- Zamieszczeniu zdjęcia w mediach społecznościowych z odpowiednimi hashtagami: #współpracareklamowa @hipp.polska, #bioodpokoleń, #smakiodhipp, #hipppolska, #rozszerzaniediety, #trnd.
- Raportowaniu i podsumowywaniu swojej aktywności w projekcie.
Osoby zainteresowane udziałem w projekcie powinny wypełnić formularz zgłoszeniowy. Termin zgłoszeń upływa 26 maja 2023 roku.
Komentarze